0886771638      Поддръжка  За контакт Влез в своя акаунт  Вход
ASPbg.NET
НАЧАЛО СОФТУЕР ASP.NET ХОСТИНГ ДОМЕЙНИ ПАРТНЬОРИ
 
ASP.NET хостинг FTP хостинг Клиентски портал Защо с нас
 
 Хостинг планове  Ръководства Условия за ползване 

Ръководствa за партньори
Ръководство за дилъри
Пълно ръководство за партньори на английски със екранни снимки в .pdf
Ръководство за потребители
Пълно ръководство за потребители на английски със екранни снимки в .pdf

Основни функции на Контролния панел

Въведение
Ролята Партньор включва всички функционалности на "Потребител" плюс това, че Партньорите могат да създават уеб хостинг планове, клиентски сметки и хостинг квоти за своите клиенти на базата на свои хостинг планове.

Създаване на Партньорски акаунт

Персонализиране на настройките на Контролния панел
Отворете "Account Home" страницата. За да персонализирате портал кликнете логото на "Polices", намиращ се в дясната част "Settings". След това кликнете върху "DotNetPanel Polices", за да отворите настройките на контролния панел: Изберете "Override Host Settings" от падащото меню в горната част на настройките форма. В "Logo Image URL" посочвате абсолютния адрес на вашия лого файл. В "Демо съобщение" поле можете да въведете персонализирани съобщения за демо акаунти. Това съобщение ще се показва, когато клиент, добавен като демонстрационен се опитва да изпълнява някои дейност, които не са разрешени в демо режим. В раздела "акаунт" можете да опишете  политиката си за сложността на за паролите на акаунтите. Натиснете бутона "Save" бутона, за да запазите промените.

Персонализиране на началната уеб страница по подразбиране при създаването на сайт
Отворете "Account Home" страница. Паркинг страницата е файл, който е създаден за клиентите Ви. Обикновено това е документ по подразбиране и това е първата клиентска страница при откриването им току-що създадената уеб сайт. За да персонализирате на Паркинг страницата щракнете върху връзката "Политика" и "WEB политика": Посочете името на страницата и съдържанието на страницата. Уверете се, че името на страницата е в списъка на документите по подразбиране на уеб сайта. Натиснете бутона "Save" бутона, за да запазите промените.

Персонализиране на Name Servers 
Кликнете върху името на Вашия план под "Hosting Spaces". Ще се отвори "Space Quotas"  страницата. За да персонализирате ваши Name Servers  щракнете върху линка "Name Servers", намиращ се в дясната "Настройки" екран: Изберете "Промени хостинг Настройки" от падащото и посочете Вашите Name Servers в "Primary Name Server" и "Secondary Name Server" области. Натиснете бутона "Save" бутона, за да се прилагат промените.

Персонализиране Instant Псевдоним и предоставянето на безплатни поддомейни за клиенти
Псевдонимът е времен поддомейн предоставен на клиентите Ви от вида - clientdomain.com.your domain.com. Псевдонимът позволява на клиентите Ви достъп до своите уеб сайтове или пощенски кутии по време на обновяване на DNS. DNS обновяванвето е времето, необходимо да се разпредели информацията за домейн в Интернет и може да отнеме до 48 часа. Натиснете "Instant Alias", намиращ се в дясната "Настройки" екран: Изберете "Override Host Settings", и пвъведете Вашия домейн и след това натиснете "Save" бутона, за да се запазят промените. 
Друга голяма възможност на контролния панел за Партньорите е възможността да предоставят на клиентите си с безплатен поддомейн. Клиентите могат да избират поддомейн за техния уеб сайт и пощенски кутии.  

Е-мейл шаблони
Шаблонът е е-мейл съобщение, изпратено на клиента по време на създаване на неговия акаунт. За да персонализирате имейл шаблони натиснете "Mail шаблони", намиращ се в дясно под "Настройки": и след това натиснете "User Account Summary Letter": Изберете "Override Host Setting" от падащото меню и след това да промените полетата на шаблон за потребностите собствения си бизнес. Натиснете бутона "Save" бутона, за да се запазят направените промени.

Персонализиране на Hosting Space Summary Letter шаблон
 Hosting Space Summary Letter е имейл съобщение при създаване на хостинг пространство. Той също така може да се разглежда по всяко време по-късно от потребителя. За да персонализирате Hosting Space Summary Letter шаблона натиснете "Mail шаблони" на Потребител абонамент, след което натиснете "хостинг пространство Резюме Писмо" връзка: Изберете "Override Host Setting" от падащото меню и след това да промените полетата на шаблон за потребностите на собствения си бизнес. Натиснете бутона "Save" бутона, за да се запазят направените промени.

Работа с клиентски акаунти

Създаване на хостинг план
Хостинг план е набор от хостинг ресурси и съответните им квоти. Хостинг ресурси тук са набор от услуги, разположени на един сървър или на няколко сървъра (обединени в едно цяло, като се разбират за "виртуален сървър"). Хостинг плана се използва като шаблон за създаване на клиентски хостинг пространства. За да видите списъка на риселър хостинг планове натиснете "Хостинг планове" от менюто влявот: За да създадете нов хостинг план натиснете бутона "Създаване на хостинг план": Посочете името на Вашия план и след това изберете какви ресурси ще бъдат на разположение на клиентите и ги ограничете чрез въвеждане на квоти. Натиснете бутона "Save" бутона, за да се създаде план.

Създаване на потребителски акаунт
Потребителски акаунт е контролен панел за управление на хостинга на клиентите. За да видите всички свои клиенти натиснете "Клиенти", намиращ се в лявото навигационното меню в началната страница: Имате възможност за лесно търсене на потребителски акаунти по потребителско име, електронна поща, трите имена или името на фирмата.
За да създадете нов клиент кликнете на бутона "Създаване на потребител": Посочете потребителско име, парола и други задължителни и незадължителни полета и след това щракнете върху бутона"Създаване", за да завършите. След като акаунта е създаден ще бъдат пренасочени към началната потребителска страница.

Създаване на хостинг пространство
Хостинг пространство е набор от ресурси (или услуги), той е виртуална част от хостинг средата, в която могат да бъдат създадени домейни, уеб сайтове, поща и други. Хостинг пространство се определя от хостинг плана, който сте създали, който диктува къде са разположени хостинг ресурсите (на кои сървъри) и колко от тях са отпуснати (хостинг план квоти). Може да има повече от едно хостинг пространство на един потребителски акаунт. За да създадете нов хостинг пространство щракнете с мишката върху бутона "Създаване на хостинг пространство" в началната страница на създадения потребител: Изберете хостинг план, статут (Active по подразбиране) и щракнете върху "Създаване на пространство", за да завършите. След създаването на пространство ще бъдат пренасочени към своята страница.
 
Използване на хостинг добавки
Хостинг добавки позволява допълнително да се разширят квотите на съществуващите хостинг пространства без да се засягат основния хостинг план.  За да видите списъка на хостинг добавките натиснете "Hosting Add-Ons" в лявото меню на потребителския акаунт. За да добавите нова хостинг добавка щракнете върху бутона "Създаване на хостинг добавка": Посочете допълнително име, определени допълнителни средства и техните квоти. Натиснете бутона "Save", за да се създаде.

Начало на страницата

 

Демо панел

     
Домейни
 
  Регистрация на домейн
Обща регистрация.
Прехвърли своя домейн
Търси сродни домейни
Вижте всички разширения и отстъпки
Контролен панел за управление на домейни
 
     
Начини на плащанe
  
 Плащане през ePay
 Плащане през EasyPay
 Банков път Булбанк
 PayPal
 Пощенски запис
 Наложен платеж
 Кредитни карти
  
 
 
 
Email Page изпрати на приятел   Print Page принтирай страницата Bookmark Page добави в favorites

©2007-2010 ASPhostBG Software. All rights reserved. | За нас | Връзка с нас | Условия за използване  | Политики | Партньорска програма  | Reseller Plans
 
ASPhostBG.com  -  avtoboy.com posledite.com  -  luliaka.com  -  eproekt.com  -  amampuribg.com  -  lipnik2005.com  -   webmagazini.com   

 
Windows 2008 Web Hosting - Windows Hosting - Windows 2003 Hosting - ASP Hosting - ASP.NET 1.1 Hosting -  ASP.NET 2 Hosting - ASP.NET 3.5 Hosting - ASP.NET 4.0 Hosting - Silverlight Hosting - MS SQL 2000 Hosting - MS SQL 2005 Hosting - MS SQL 2008 Hosting - MS SQL Express Hosting - Windows SharePoint Hosting - Windows SharePoint 3 Hosting - ASP.NET AJAX Hosting - Expression DotNetNuke Hosting - MojoPortalRIA Services Hosting - KenticoCommunity Server -  Sitefinity Umbraco - Visual Studio - Visual Studio 2005 - Visual Studio 2008 Visual - Web Developer - Visual Web Developer 2005 - Visual Web Developer - 2008 ASP.NET MVC Web Hosting - ASP.NET MVC 2 Hosting - Crystal Report Hosting - Windows 2003 Resseller Hosting - ASP.NET 2.0 Reseller Hosting - MS SQL 2005 Reseller Hosting - DotNetNuke Hosting